MODELS DE DISPENSADORS

Dispensador de Palets

Dispensador de palets mod. AL1212

Magatzem dispensador de palets automàtic amb dos braços motoritzats regulables per adaptar-se a les mesures del palet. Es pot integrar en la línia automàtica amb possibilitat d'utilitzar-se com línia independent equipada amb maniobra elèctrica . Està preparat per treballar amb palet de mesures màximes 1200 x 1200. (Altres mesures consultar).
Va equipat amb dits escamotejables mecànics a través de cilindres pneumàtics i pales de pujada i baixada mitjançant lleves mecàniques, per posicionar el palet sobre el camí de corrons.

Dispensador de palets mod. AL1260

Magatzem dispensador de palets automàtic amb dos braços motoritzats regulables per adaptar-se a les mesures del palet. Es pot integrar en la línia automàtica amb possibilitat d'utilitzar-se com línia independent equipada amb maniobra elèctrica . Està preparat per treballar amb palet de mesures 600 x 800 (mig palet). Va equipat amb dits escamotejables mecànics a través de cilindres pneumàtics i pales de pujada i baixada mitjançant lleves mecàniques, per posicionar el palet sobre el camí de corrons.

Dispensador de palets mod. AL1412

Magatzem dispensador de palets automàtic amb dos braços motoritzats regulables per adaptar-se a les mesures del palet. Es pot integrar en la línia automàtica amb possibilitat d'utilitzar-se com línia independent equipada amb maniobra elèctrica . Està preparat per treballar amb palet de mesures màximes 1400 x 1200. Va equipat amb dits escamotejables mecànics a través de cilindres pneumàtics i pales de pujada i baixada mitjançant lleves mecàniques, per posicionar el palet sobre el camí de corrons.

TOP
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
Ok