Envasadora vertical adaptada a totes les necessitats

Es fabriquen tres models de envasadores verticals diferents en funció de l'ample màxim desitjat de borsa, per envasar qualsevol tipus de producte sòlid o líquid: fruita seca, galetes, congelats, peces de plàstic, productes metàl·lics, químics, granulats, pols, líquids, etc.

Envasadora Vertical VM-1

L'envasadora vertical VM1 és una màquina d'altes prestacions d'última generació. Formem la borsa mitjançant una bobina de film, amb un tub formador que solapa els extrems i amb un soldador vertical i dos transversals.

Pot realitzar diferents tipus de borsa, des d'una borsa simple tipus coixí, a bosses amb plec lateral, amb fons pla o bossa tipus paquet quadrat (afegint el carrusel a la sortida de la vertical).

Pot confeccionar bosses amb qualsevol tipus de film termo-soldable tant per impuls com per calor constant com polietilens, polipropilens, complexos i paper.

Com a sistema d'ompliment, podem utilitzar  dosificadors volumètrics per a productes granulats (sucre, arròs, etc), dosificadors volumètrics sense-fi (productes en pols), pesadores lineals o multi capçals (fruits secs, congelats, peces plàstic o metàl·liques, etc.) així com dosificadors per a líquids i productes pastosos.

Dades Tècniques

MODEL VM1 Basic         VM1 Plus
Ample bossa min-max:  50 / 230 50 / 230
Llarg bossa min-max.: 80 / 385 80 / 385
Volum: 4 litros 4 litros
Producción màxima: 60 x min 80 x min
Consum aire: Max 50lts/min Max 50lts/min
Consum energia: 4.5KW 4.5KW

Envasadora Vertical VM-2

L'envasadora vertical VM2 és una màquina d'última generació i altes prestacions. La borsa es forma mitjançant una bobina de film, amb un tub formador que solapa els extrems i amb un soldador vertical i dues transversals.

S'utilitza per a diferents tipus de borsa, podent treballar des d'una borsa simple de tipus coixí, bosses amb plec lateral, bosses amb fons pla o tipus paquet quadrat (incloent el carrusel a la sortida de la vertical).

Permet confeccionar bosses amb tot tipus de film termo-soldable, tant per impuls com per calor constant com polietilens, polipropilens, complexos i paper.

Com a sistema d'ompliment, podem utilitzar des dosificadors volumètrics per a productes granulats (sucre, arròs, etc), dosificadors volumètrics sense-fi (productes en pols), pesadoras multicabezales o lineals (fruits secs, congelats, peces plàstic o metàl·liques, etc.) així com dosificadors per a líquids i productes pastosos.

Dades Tècniques

MODEL VM2        
Ample borsa min-max.: 50 / 220
Llarg borsa min-max.: 50 / 380
Volum: 4 litros
Producció màxima: 60 x min
Consum aire: Max 50lts/min
Consum energia: 4 KVA

Envasadora Vertical VM-3

La VM3 és una envasadora vertical d'altes prestacions i d'última generació. Forma les bosses mitjançant una bobina de film, amb un tub formador que solapa els extrems i amb un soldador vertical i dos transversals.

Realitza diversos tipus de borsa, des de bosses simples tipus coixí fins bosses amb plec lateral, fons pla o bosses tipus paquet quadrat (afegint el carrusel a la sortida de la vertical).

Confecciona bosses amb qualsevol film termo-soldable tant per impuls com per calor constant com polietilens, polipropilens, complexos i paper.

Com a sistema de emplenat, es poden utilitzar des de dosificadors volumètrics per a productes granulats (sucre, arròs, etc), dosificadors volumètrics sense-fi (productes en pols), pesadores multi capçals i lineals (fruits secs, congelats, peces plàstic o metàl·liques, etc.) així com dosificadors per a líquids i productes pastosos.

Dades Tècniques

MODEL VM3-280       VM3-320 
Ample borsa min-max.: 50 / 280 50 / 320
Llarg borsa min-max.: 80 / 500 80 / 500
Volum: 8 litros 10 litros
Producció màxima: 60 x min 60 x min
Consum aire: Max 50lts/min Max 50lts/min
Consum energia: 6 KVA 6 KVA
TOP
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
Ok